Семейството на покойния Димитър Цонев вдига сватба

Гласувайте за статията

Той единствен от фамилията бяга от публичността

Семейството на покойния журналист Димитър Цонев вдига сватба.

Хора от близкото им обкръжение издават, че синът на Димитър Цонев – Димитър Цонев-младши е лудо влюбен в красива блондинка. Връзката на младия мъж и красавицата датира от няколко години.

От известно време насам той намеквал, че е на път да направи следващата голяма стъпка в живота си – сватба.
За разлика от сестра си Деси Цонева, Димитър Цонев-младши не си пада по щурите купони и не сменя половинките си като носни кърпички.

Димитър Цонев

Той единствен от фамилията бяга от публичността

На този етап той е единственият от известната фамилия, който бяга от публичността. Именно поради тази причина наследникът на Димитър Цонев е избрал да се развива далеч от медийния бранш.

Запознати издават, че Димитър Цонев-младши завършил „Международни икономически отношения“ в УНСС. Веднага след края на обучението му, той бил привлечен от една от големите международни компании, занимаващи се с маркетингови проучвания.

Приживе Димитър Цонев много се гордеел със сина си, тъй като се превърнал в отличник на фирмата и поради тази причина именно той често бил избиран за командировките в чужбина. Освен това не може да се отрече и факта, че е доста представителен и един от най-начетените служители на фирмата, коментират запознати.

Преди да срещне настоящата си приятелка, Димитър Цонев-младши често бил бъркан с други двама известни българи – тенисистът Григор Димитров и звездата от хитовия български сериал „Под прикритие“ – Ивайло Захариев.

Именно заради честите грешки и поради факта, че постоянно бил преследван от екзалтирани фенки, Митко-младши решил да промени малко визията си. По този начин се избавил и от болезнената ревност на приятелката си.

За него било истинско мъчение постоянно да го заглеждат и заговарят, тъй като не обича да е център на вниманието. Преди внезапната смърт на Димитър Цонев, малцина бяха наясно с факта, че журналистът има и син, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар