Родните звезди май откачиха? Вижте какви ги вършат!

Гласувайте за статията

Много от тях се снабдиха с огнестрелно оръжие

Мнозина започнаха да си задават въпроса дали родните звезди не са откачили, или не са на път да откачат, предвид действията им.

Фолк певецът Константин, бившия брадър Джино Бианкалана и бизнес дамата Ваня Червенкова, са само малка част от родните звезди, които признават, че притежават огнестрелно оръжие.

Бизнес дамата Ваня Червенкова е категорична, че трябва да има правото да се защити, ако по някакъв начин животът й бъде застрашен. Тя споделя, че преди две години, маскирани три пъти нахлували в дома й в нейно присъствие и тя не можела да направи нищо. Именно поради тази причина тя посочва, че иска да може да се защити в дома й.

звезди

Много от тях се снабдиха с огнестрелно оръжие

Ваня Червенкова посочва, че ще се изпозастрелят. Ще има една, две, три жертви, но с течение на времето набезите ще спрат, убедена е тя.
Бизнес дамата е убедена, че при следващия набез бандидът ще се замисли дали няма да е следващата жертва, след като изкара пистолета изпод възглавницата и му пръсне мозъка.

Бившият брадър Джино Бианкалана, който два поредни пъти излезе като победител от къщата, е другата от родните звезди, забелязан да се разхожда с огнестрелно оръжие тези дни из столицата.
Припомняме, че преди броени дни той също изрева, че срещу него е било извършено посегателство. Тогава Джино Бианкалана сподели, че „Мерцедес“-ът му, е бил жестоко изподран с ключ.

Фолк певецът Константин споделя, че е кандидатствал и се е сдобил с пистолет, съгласно всички изисквания необходими за издаването на разрешително. Константин неведнъж е споделял, че самият той е категорично против тези неща. Въпреки това купил пистолета заради случай, в който самият той щял да го отнесе.

Тук обаче възниква въпросът какво ще се случи, ако всеки български гражданин пожелае да осигури защитата си с лично огнестрелно оръжие, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар