Митьо Очите проведе знакова тайна среща

Гласувайте за статията

Сред присъстващите на срещата с Митьо Очите е бил и Златомир Иванов

От близкото обкръжение на несебърския бос Димитър Желязков, по-известен като Митьо Очите издават, че е провел знакова среща.

Въпросната среща се е състояла през миналата седмица, когато Митьо Очите се е срещнал със знакови влиятелни фигури от столичния ъндърграунд, отбелязва „Флагман“, позовавайки се на информация на отлично осведомени източници.

Сред присъстващите на срещата с Митьо Очите е бил и Златомир Иванов, по-известен като Златко Баретата.
Припомняме, че Баретата бе собственик на софийската „Аркус Сигурност“, която държи 1/3 от капитала на бургаското дружество, където работи Митьо Очите.

Митьо Очите

Сред присъстващите на срещата с Митьо Очите е бил и Златомир Иванов

Именно поради тази причина Димитър Желязков бе призован като свидетел в Спецсъда през 2016 година по делото срещу „Фирмата“ на Златко Баретата.
Според запознати основната тема на разговор между босовете от ъндърграунда е бил бизнесът за предстоящия летен сезон.

От близкото обкръжение на Митьо Очите издават, че след като едва оцеля след покушението през лятото на 2016 година, ъндърграунд боса, е станал твърде набожен. Въпреки това обаче, той все още не е простил нито за покушението срещу него, нето за убийството на един от гардовете му – Александър Алексиев-Японеца.

При все, че религията учи основно на смирение, очевидно Митьо Очите никога няма да преглътне тези две неща, които преобърнаха живота му.
Припомняме, че той едва оцеля, след като бе прострелян. Дори медиците определят оцеляването му като истинско чудо.

Колкото и да не ви се вярва, очевидно чудесата наистина съществуват и едно от живите доказателства за това е Митьо Очите. Въпреки, че извървя дълъг път, докато се възстанови и към днешна дата нещата все още не са така, както трябва да бъдат, наистина е цяло чудо, че след всичко случило се той все още е жив и дори е на крака.

Припомняме, че след покушението известно време специалистите не се наемаха да направят никаква прогноза за изхода от ситуацията, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар