Синоптикът Красимир Стоев направи доста мрачна прогноза за времето Преглеждания: 8162

През цялата седмица ще се задържи мрачно и ще вали
0
Оценете този post

През цялата седмица ще се задържи мрачно и ще вали

Синоптикът Красимир Стоев направи доста мрачна прогноза за времето.

Той посочи, че заоблачаването, което започна от запад вече е обхванало цялата страна. В северозападните райони се очаква да превали слаб дъжд. В равнинните части на страната в часовете преди обед ще има намалена видимост.

Прогнозата на синоптика от НИМХ в БАН – Красимир Стоев вещае, че в източните райони ще духа слаб южен вятър. В Дунавската равнина пък вятърът ще се ориентира от запад-северозапад.

Красимир Стоев
През цялата седмица ще се задържи мрачно и ще вали

Нахлулият в България по—студен въздух от североизток ще доведе и до слаби снеговалежи в Предбалкана и по високите полета на западната част на страната
Атмосферното налягане, което е малко по-високо от средното за месеца, ще се понижи леко.

Облачността над планинските райони ще е значителна. Вятърът ще е предимно умерен от запад-югозапад. Докато на някои места ще превали само дъжд, то на други той ще преминава в сняг. Според прогнозата на синоптика Красимир Стоев, през цялата седмица времето над страната ще остане мрачно, а температурите ще се понижават.

Междувременно стана ясно, че във Великобритания освен дъжд от небето валят и акули.
Англичанин разказва, че останал много шокиран, когато в задния му двор от небето паднала акула. През това време той си приготвял следобедния чай.

Джеймс Хил разказва, че влязъл за малко в кухнята, когато баща му го повикал настоятелно да излезе отново на двора. Настоятелното повикване от страна на родителя било, за да види какво „чудо“ е паднало от небето, отбелязва на страниците си „Дейли Мирър“.

Оказало се, че в двора на семейството, което живее в Уитстейбъл, близо до брега на морето, се е приземила дребнопетниста акула с големина около метър.
26-годишният Джеймс, който по професия е инженер, но работи като спасител не крие, че е останал много стъписан от находката.

Според двамата мъже макар, че рибата била запазена на пръв поглед, била мъртва от няколко дни. Те не могат да си обяснят как точно се е озовала в задния двор на дома им, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.