Ето какво измъчва Биляна Гавазова

Гласувайте за статията

Биляна Гавазова не е особено щастлива от това

Биляна Гавазова, която наскоро стана майка, не жертва кариерата си в името на майчинството. И въпреки, че трудно съчетава грижите за дома и детето с професионалните си ангажименти, амбициозната журналистка е готова да стане майка за втори път.

Но за съжаление това няма да се случи, тъй като работодателите й са поставили ултиматум. Появата на още едно дете в семейството й означава, че тя трябва да се сбогува с мястото си в бТВ.

Покрай грижите за детето, телевизионерката не е пълноценна на работното си място и не успява да се справя в срок с възложените й задачи.

В началото шефовете й проявявали толерантност към нея. Но след като колегите й започнали да протестират, работодателите на Биляна Гавазова били принудени да променят отношението си към нея.

И да й поставят ултиматум, че ако отново излезе в майчинство, ще трябва да се сбогува с работата си.

Но освен заради ултиматума, Биляна Гавазова страда и заради решението на любимия си. Покрай покупката на новото жилище, двамата похарчили всичките си спестявания и сватбата им отново била отложена.

На тв водещата никак не й харесва, че любимият постоянно се измъква от въпроса за подписа. Но още по-притеснени от нея са родителите й.

Предишната връзка на красавицата продължила цели 8 години. С бившия й приятел също няколко пъти отлагали венчавката и в крайна сметка се разделили преди да стигнат до венчилото.

Родителите на Биляна Гавазова се страхуват този сценарий да не се разиграе отново, пише „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар