Наталия Гуркова не се отделя от наследника на Деси Слава

0

Наталия Гуркова е неотлъчно до Деси Слава

Наталия Гуркова и Деси Слава станаха първи приятелки. Двете дами обитават една и съща кооперация в престижен столичен комплекс. Но освен съседки са и много добри приятелки.

Откакто малкият Борис се появи на бял свят, известната миска не се отделя от него и е неотлъчно до майка му.

Красивата моделка има 8-годишна дъщеричка от съпруга си Джордже Михалевич и не отказва помощ на Деси Слава, особено когато тя не може да се справи сама с грижите за Борис.

Гуркова отменя певицата не само в храненето на сина й, но и в смяната на памперсите. За близките им отношения сподели самата Деси Слава.

Тя се похвали в социалната мрежа, че нейната съседка я изненадала приятно с подаръци за малкия. Пайнерката сподели, че Наталия Гуркова подарила на сина й дрешки в синьо и огромен плюшен лъв.

На купона по случай 40 дни от раждането на Борис почетен гост беше и очарователната миска. Покрай появата на малкия двете съседки са станали изключително близки.

Двете се срещат всеки ден за кафе. Но покрай кафето не пропускат възможността да коментират и светските клюки. Покрай Наталия Гуркова, Деси Слава не усеща, че е в майчинство и срещите с нея й се отразяват много добре.

Двете дружки често излизат и на разходка с малкия. Но това се случва, само когато климатичните условия позволяват това, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

Вторият син на Деси Слава се появи на бял свят в края на миналата година.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.