Късметът най-накрая се усмихна на Ирен Онтева

Гласувайте за статията

Красавицата събра всички погледи, въпреки печалния повод

43-годишният модел Ирен Онтева, най-накрая може да се похвали, че късметът е почукал и на нейната врата.

По всичко личи, че красавицата нехае за годините и все още изглежда зашеметяващо. Ирен Онтева видимо е запазила слабата си фигура, както и слабия си и изящно дълъг крак. Това демонстрира бившата изгора на Христо Сираков, по-известен като Ицо Стоте манекенки.

Ирен Онтева се появи на поклонението пред бизнесмена Стефан Шарлопов и несъмнено успя да прикове всички погледи към себе си, независимо от печалния повод, отбелязва на страниците си вестник „Уикенд“.

Ирен Онтева

Красавицата събра всички погледи, въпреки печалния повод

Ирен Онтева бе облечена с тесен тъмен панталон в съчетание с висок ботуш, черно поло и уникално манто от черна дантела. Тоалетът й отвсякъде подчертаваше перфектните й форми.

Представителите на силния пол не само, че не можеха да отделят поглед от нея, а и не преставаха да цъкат с език. Всички те бяха на мнение, че Ирен Онтева е в състояние да сложи в малкия си заден джоб мнозина от днешните 20-годишни манекенки.

Всички те бяха единодушни, че моделът изглежда страхотно, въпреки напредването на възрастта й.
Красавицата разбира се, се бе съобразила със събитието и не се появи прясно фризирана. За целта тя бе събрала косата си на небрежна конска опашка, която й отива изключително много.

Припомняме, че моделът се раздели с Ицо Стоте манекенки преди няколко години. Към днешна дата тя живее в Милано.
При все, че красавицата с перфектни форми заживя под един покрив с италиански бизнесмен, тя все още се вижда много често с бизнесмена Христо Сираков.

Повод за честите им срещи е синът им Кристиан. Бизнесменът често взима сина си в живописната му къща във Флоренция и то за по няколко седмици, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар