Кичка Бодурова остана без дом

Гласувайте за статията

Няколко нерешими проблема я отказали от имота

Известната естрадна певица Кичка Бодурова остана без дом.

Откакто продаде къщата си в квартал „Симеоново“, Кичка Бодурова няма къде да се приюти в София.

Припомняме, че продажбата бе осъществена през миналата година. Още тогава звездата сподели, че е продала имота си на отлична цена.
Тя обяви топ вилата си за продан още преди няколко години, но търпеливо изчака най-изгодната за нея оферта, отбелязва на страниците си „Уикенд“.

Кичка Бодурова

Няколко нерешими проблема я отказали от имота

Въпросният имот е скъп и на сърце за Кичка Бодурова. Тя е построена върху абсолютно нов терен и е обзаведена с много любов. Имотът се бе превърнал в пристан не само за семейството й, а и за приятелите й в продължение на повече от десет години.

На освещаването на дома през 2006 година се стекоха едни от най-големите родни звезди, които са й лични приятели. Сред тях бяха забелязани Мими Иванова, Йорданка Христова, Георги Христов, Развигор Попов и редица други.

Посещението на новия дом на Кичка Бодурова, е последното за актрисата Пепа Николова. Тя престъпва прага й малко преди да бъде приета в болница, където издъхна.
При строежа на имота единствената дъщеря на Кичка Бодурова е била все още дете, а днес е госпожица със собствен живот и собствено мнение за нещата.

Именно тези, както и още няколко твърде емоционални причини възпират певицата да продаде имота на два пъти и то при почти финализирана сделка.
Все пак в крайна сметка тя се решила на тази стъпка заради редица битови неуредици, които я изтощили до краен предел.

Един от проблемите е, че и до ден днешен до въпросния имот не е прокаран асфалтов път. Многократните й опити да разреши проблема, така и не трогнали администрацията.
Другата причина е, че заради спецификата на локацията, имотът често пъти е бил обект на набези от крадци.

Те не се смущавали от алармата и прониквали неколкократно в имота. Така звездата си дала сметка, че би имало смисъл да подържа имот от такъв тип, само ако остане за постоянно в България, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар