Лора Крумова сгафи сериозно

Гласувайте за статията

А уж се била подготвила доста добре за това интервю…

Водещата на предаването „Събуди се“ по Нова тв – Лора Крумова, сгафи сериозно.

В днешното издание на предаването, тя отбеляза поредния гаф в телевизионната си кариера, който нямаше как да остане незабелязан.
Очевидно самата Лора Крумова се усети какво е станало и се засрами, при това доста.

Неин гост в неделния сутрешен блок бе певицата Михаела Филева. При гостуването си в ефира на Нова тв, гласовитата изпълнителка трябваше да разкаже повече за творчеството си, предстоящите й изяви и като цяло всичко онова, което й предстои в професионален план.

Лора Крумова

А уж се била подготвила доста добре за това интервю…

На свой ред Лора Крумова пък трябваше да зададе поредния си въпрос. Именно това беше най-голямата й изцепка в днешния ефир. Тя попита Михаела Филева дали няма да издаде своя пръв албум. При това бе доста уверена в себе си, задавайки този въпрос.

Михаела Филева обаче веднага я поправи, с което я смути. Тя заяви, че първият й албум отдавна е издаден и сега е на път да издаде своя втори музикален албум. В този миг Лора Крумова се осъзна какви ги е надробила и видимо се засрами. Разбира се веднага се извини на певицата.

Не скри обаче изненадата си, питайки: „Така ли?“. Веднага след това побърза да се оправдае, че уж се била подготвила за това интервю и доста неща била изчела. Накрая блондинката заключи, че добре, че Михаела Филева е по-млада и няма да й се обиди заради гафа.

Очевидно младата изпълнителка е свикнала с подобни гафове. Тя изобщо не даде вид на обидена. Вместо това зарадва зрителите и почитателите си с широка и лъчезарна усмивка и отвърна, че няма проблем.
Веднага след това допълни, че именно поради тази причина е гост в студиото, за да разкаже повече за творчеството си и бъдещите й изяви, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар