Деси Банова трогна до сълзи зрителите на Нова тв

Гласувайте за статията

Тя посочи, че понякога човек трябва да може да излезе от зоната си на комфорт

Бившата синоптичка от Нова тв – Деси Банова, трогна зрителите на медията до сълзи.

Тя се изповяда пред Лора Крумова, разкривайки кое е онова, което не й дава мира. Освен това си призна и за какво тормози новата й изгора Росен Плевнелиев, както и кое е стресирало безкрайно дъщеричката й.

Деси Банова споделя, че като се върне назад във времето, дори тя самата не може да повярва, че е правила едно и също нещо в продължение на две десетилетия. Тя твърди, че понякога човек трябва да може да избяга сам от зоната си на комфорт.

Деси Банова

Тя посочи, че понякога човек трябва да може да излезе от зоната си на комфорт

Пред Лора Крумова, Деси Банова сподели, че никак не е лесно човек да става в 4 ч. сутринта, за да информира зрителите за прогнозата за времето. Не крие, че е получила стотици покани за международни форуми по темите за климата. Именно те напоследък са сред основните й интереси.

В ефира на предаването „Събуди се“ Деси Банова сподели, че по принцип не се определя като рисков човек. При все, че е наясно, че в повечето случаи промяната е нещо позитивно, никак не й е лесно да я направи.

Към днешна дата обаче тя предприема голяма промяна не само в личен, а и в професионален план. И макар мнозина да свързва двете неща, Деси Банова е категорична, че те нямат връзка помежду си. Просто така се е случило. Дори и тя самата не може да повярва и понякога се пита дали това не е сън.

Що се отнася до любимия й – Росен Плевнелиев, Деси Банова признава, че непрекъснато го тормози да й помага с немския. Учила го е, но тъй като не го е практикувала доста време, го е позабравила. А в същото време той владее перфектно немски език.

В заключение тя сподели, че дъщеричката й се е стреснала много от това, че двете с нея постоянно са на първите страници на някои жълти издания. Дори се стигнало до там, че заявила пред майка си, че не иска да я снимат, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар