Заради Нора Недкова плеймейтките ще държат изпит по правопис (Вижте още за променените правила конкурса)

Гласувайте за статията

Заради Нора Недкова променят правилата на конкурса „Мис Плеймейт”, въвежда се изпит по правопис и психотест

Нора Недкова – „Мис плеймейт” 2017 брутално скри шапката на зрителите с невъзпино поведение. Със скандалното си участие в „Черешката на тортата” принуди организаторите на конкурса да пренапишат правилата, по които се избират миските.

Организаторите в лицето на Любемн Дилов-син, Христо Сираков и Борис Гълъбов са взели решение да подлагат кандидатките за титлата на изпит за проверка на правописа. Както и на психотест.

Миналогодишната победителка взриви обществеността с безумните си изказвания. 24 годишната девойка, която по произход е варненка и произлиза от заможен род втрещи зрителите на кулинарното шоу с тоталното си невежество и простотия. А след края на формата продължи да публикува в социалните мрежи постове. Които разкриват недопостимата й неграмотност.

Хората, под чийто патронаж протича избора на „Мис плеймейт” са повече от категорични, че не трябва да се избират такива момичета като Нора Недкова. Които нямат най-елементарни познания по български език. Както и да демонстрират недопустими обноски.

Все пак носителката на титлата е модел за подражание на младите и не бива да показва такова просташко поведение, предават от hotarena.net.

Нора Недкова напълно заслужава критиките на зрителите, които недоумяват как може да й се отдели ефирно време пък макар и носителка на корона. Те съветват баща й, който е виден богаташ да бе вложил повече средства  за образованието на дъщеря си, а не да задоволява капризите й. Други са на мнение, че трябва да върне короната. За която се говори, че й била купена от заможния й родител срещу 20 хилядарки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар