Спипаха го! Бившият на Дженифър Анистън хванат в крачка с Наоми Уотс

Спипаха го! Бившият на Дженифър Анистън хванат в крачка с Наоми Уотс
3 (60%) 1 vote

Ето с кого си уплътнява времето бившия на Дженифър Анистън

Бившия съпруг на Дженифър Анистън бе хванат в крачка с колежката й Наоми Уотс. Бъдещият бивш съпруг на актрисата – Джъстин Теру не само я заряза заради Ню Йорк, но очевидно и заради друга жена.

От известно време в Холивуд се шушука тихо, че актьорът си подслажда живота с колежки на жена си. Никой не вярваше, че това може да е истина – в крайна сметка кой би заменил красавицата от „Приятели“ за някоя друга? Но се оказа, че бившия мъж на актрисата не смята така.

Преди ден фотографи го заснеха на задушевна среща с колежката му Наоми Уотс. Двамата се гушкаха, прегръщаха, а освен това разговаряха с часове заедно на приятелско парти. Идилията помежду им бе толкова интимна, че предизвика доста въпросителни погледи.

В действителност двамата имат изключително близки приятелски отношения и то от години. Наоми поддържа връзка с актьора от 2001, когато снимат заедно филма „Мълхолан драйв“. Въпреки че никога не са били интимна двойка, те не крият и близостта си. Дори и фактът, че почти 20 години са заедно, не пречи на отношенията и връзката помежду им.

Доскоро никой не си и помисляше, че Джъстин може да има тайна афера с друга жена. Погледите на всички бяха насочени към Анистън и нейната реакция на развода на Брад Пит. Оказа се обаче, че май актрисата е била по-вярна на брачните си клетви от съпруга си. И дори не е и помисляла да му изневери. Или да го замени с друг човек.

Бившия на Дженифър Анистън спипан с Наоми Уотс

Бившия на Дженифър Анистън спипан с Наоми Уотс сн. You Tube

Вече стана ясно, че Дженифър и Джъстин се развеждат, защото не могат да живеят заедно. Актьорът ненавижда Холивуд, а съпругата му – Ню Йорк. В крайна сметка двамата решили, че връзките от разстояние не са за тях. И сложили край на отношенията си именно заради това. А дали има връзка цялата драма и с Наоми Уотс ще стане ясно скоро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Спипаха го! Бившият на Дженифър Анистън хванат в крачка с Наоми Уотс”

  1. СОНЯ

    февр. 18. 2018

    И КАКВО И Е ХУБАВОТО НА ДЖЕНИФЪР АНИСТЪН,АЗ НЕ Я ХАРЕСВАМ…

Добавете коментар