Джъстин Теру зарязал Дженифър Анистън заради Ню Йорк

Гласувайте за статията

Джъстин Теру не понася Холивуд, а Дженифър Анистън — Ню Йорк

Джъстин Теру е зарязал Дженифър Анистън, защото не можела да живее в Ню Йорк. Актьорът шокирал приятели и познати с признанието, че оставил актрисата, тъй като не приемала неговия начин на живот.

„Не можахме да се разберем по този повод. Дженифър искаше да останем в Калифорния, а аз исках да живея в Ню Йорк. Накрая се разделихме“, било краткото обяснение на актьора за разрива.

В живота на двойката се оказало, че има далеч по-тривиални дреболии, които ги разделят от слуховете, че Дженифър е подновила отношенията си с Брад Пит. Всъщност, ако се вярва на мълвата Теру нямал нищо против отношенията й с колегата му, но не били истина.

„Той не я ревнува чак толкова от Брад. Знае, че нещата там са приключили отдавна. Дразни се на публикациите в медиите, но е наясно, че Дженифър и Брад са просто приятели и няма нищо против. Проблем обаче е връзката им от разстояние. Тя не харесваше живота в апартамент в Ню Йорк. Не понася ограниченията, които този град й налага. Той пък е градско момче и да живее край морето му беше омръзнало. Да живеят далеч един от друг не беше лесно, докато накрая се разделиха“, разкриват познати от кръга на двойката.

„Тя имаше своя приятелски кръг в Холивуд, той в Грийн Вилидж. Известно време любовта им помагаше да са заедно, но накрая различията помежду им се отразиха на връзката им“, разкрива още близък до актьора. Именно Джъстин бил този, който поискал развод. „Той не понася Холивуд, обича старата тълпа и Голямата ябълка.

Докато домът не ги раздели! Джъстин Теру избра Ню Йорк пред жена си

Докато домът не ги раздели! Джъстин Теру избра Ню Йорк пред жена си сн. Instagram

Джен от своя страна има голям кръг от приятели в Калифорния. Това ги раздели“, казват още те. Явно най-накрая двамата просто са осъзнали, че вече не са един за друг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар