Хорър в Бразилия! Заровиха жива жена в гробница (11 дни опитвала да излезе)

Гласувайте за статията

Хорър в Бразилия, заровили жива жена в гробница

Истински кошмар се разиграва в Бразилия в началото на годината. Жива жена погрешка е заровена в гробницата и 11 дни опитвала да излезе. Докато организират спасителната й акция обаче, жената починала от ужас и липса на кислород.

Росанхела Алмейда де Сантос била обявена за мъртва в края на януари тази година. И по погрешка била погребана жива в гробището Райхао дес Ниевес в Бразилия. Цели 11 дни жената била в ковчега, докато се опитвала да се измъкне от каменната гробница.

Сред местните жители се разпространявала историята, че от гробницата се чували странни звуци. Тъй като мястото е обиталище на покойници, всички решили, че става дума за духове, а не за живи хора. Накрая обаче ужасът толкова се засилил, че околните настояли за действия от страна на властите. Накрая това стигнало и до ушите на членовете на семейството на злополучната жена, които решили все пак да отворят гробницата.

И открили ужасяващата истина. Че са погребали жив човек.

За нещастие жената била намерена мъртва, но все още гореща, с видими наранявания по ръцете и челото й. Предполага се, че е претърпяла травми, опитвайки се да се измъкне от своя каменен затвор.

Една от жените, които живеят близо до Райхао дес Ниевес твърди, че чула ударите в гробницата. Но най-напред си помислила, че деца си играят наоколо и се шегуват с нея.

Тя не обърнала внимание, докато не чула виковете.

„Но след това чух два вика направо от гроба“, твърди шокираната домакиня, съобщава Daily Mail.

Началникът на полицията Арналдо Монте твърди, че полицията вече е разпитала членовете на семейството и всички свидетели.

Хорър в Бразилия! Погребали жива жена в гробница

Хорър в Бразилия! Погребали жива жена в гробница сн Globo G1

Говорителката на болницата, в която беше настанена мъртвата жена, обеща, че болницата ще представи всички документи, поискани от семейството и полицията. Все още не е ясно какво е станало, предполага се, че може би е лекарска грешка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар