На кафе с Влади Караджов от „Бригада нов дом” (Какво сподели бригадирът?)

Гласувайте за статията

Влади Караджов за своя дом и „Бригада нов дом”

Влади Караджов стана известен покрай предаването със социална насоченост „Бригада нов дом”. Там той и неговата бригада помагат на семейства в затруднено положение да си стъпят на краката. Заедно с водещата Мария Силвестър Караджов връща усмивките на лицата на хората, участвали в предаването.

Влади е човек, който променя животи и домове. Той живее малко извън София. „Сутрините започват на село. По-раничко от обичайното. С петлите и с кафе, разбира се!”, споделя той пред БТВ. Домът, в който живее избира случайно, вижда го и го харесва. „Влюбих се и казах: „Това е моето място”, казва Караджов.

Домът на бригадир Караджов е построен от баща му, който е бил голям строител. Това е една от последните му мечти и той я осъществява. „Той създаде това цялото нещо. Аз тогава не се занимавах с тези неща”, споделя Влади. Бащата на Караджов решава, че иска да остави нещо на синовете си и построява домът, където той сега живее.

На масата в хола стои глава на „един негов приятел” глиган,  „с когото дълго време си играехме на гоненица”, смее се Влади.

Караджов сподели още, че е изключително щастлив да помага на хората чрез предаването „Бригада нов дом”. „Този сезон е още по-вълнуващ от миналия поради факта, че беше изпълнен с толкова много хора и толкова много деца. Всичко това, което създадохме като домове, в крайна сметка, зарадва още повече усмивки и още повече очи от миналия сезон”, каза Караджов.

При снимките той не успява да скрие емоциите си и дори понякога се разплаква. Радва се на реакциите на децата, когато видят своя нов дом, а те не могат да повярват какво се е случило. „Те са абсолютно неконтролеруеми”, допълва бригадирът.

Влади Караджов от „Бригада нов дом” показа своя дом

Влади Караджов от „Бригада нов дом” показа своя дом

„Аз не само, че го харесвам, аз го обичам това нещо”, казва Влади за целия проект.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар