Петър Дънов: Христос отново ще бъде разпнат!

Гласувайте за статията

Петър Дънов сред последователите си

Спасителят няма да се прероди в плът, а в душите на хората – категоричен е Учителя Петър Дънов

Създателят на Бялото братство Петър Дънов често говори в беседите си за предвиждането от Библията Второ пришествие на Христос. Учителя винаги изтъква, че то ще се състои и че нищо не е в състояние да го спре – пише в. „Уикенд“. Само че, предупреждава Дънов, Второто пришествие няма да е слизане на Христос от небето. Спасителят на християнските народи няма да се яви в плът и кръв, както е било преди 2000 години – отбелязва изданието.

„Ако Христос слезе втори път на Земята в плът, хората пак ще го разпнат“ – категоричен е Петър Дънов. Той порязва очакванията на всички, които очакват да видят Исус отново да ходи и да проповядва по Земята. Учителя подчертава, че пришествието ще е в сърцата на хората, в отварянето на умовете за истинската Христова любов.

Създателят на Бялото братство подчертава, че Второто пришествие означава пробуждане на човешкото съзнание, а това е свързано с превръщането на човеците в ясновидци.
„От който и край на света да говори Христос, отвсякъде ще чуват гласа му. Праведните едновременно ще го чуват и виждат. Той ще бъде навсякъде“ – предрича Петър Дънов.
„Ако очаквате идването на Спасителя, отворете душите си“ – съветва Учителя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар