Откъде са парите на скандалната Нора Недкова?

Гласувайте за статията
Нора Недкова

Парите на Нора дава състоятелният й баща

Бащата на скандалната плеймейтка Нора Недкова й превежда по 10 бона на месец

Скандалната плеймейтка Нора Недкова, която втрещи хиляди зрители с простотията си в „Черешката на тортата“, е гледана като писано яйце от баща си Николай, напук на мълвата, че е скарана с влиятелния си родител – пише в. „Уикенд“.

Близки до Нора Недкова издават, че тя е изключително добре подсигурена финансово и едва ли има нужда да практикува най-древната професия.
Но откъде са парите на Нора?
Бащата на простодушната блондинка е някогашният изпълнителен директор на „Златни пясъци“ Николай Недков, който бе кандидат за кмет на Варна през 2011 година, издагнат от тогавашния лидер на ДСБ Иван Костов, а към днешна дата е заместник-председател на Надзорния съвет на „Златни пясъци“.

„Бащата на Нора е главният виновник за нейното неадекватно поведение. Той задоволява всичките й капризи. Слуховете, че е купил титлата й „Мис Плеймейт“, може би са верни, тъй като той не пести пари за нея. Всеки месец й отпуска по 10 000 лева, но дори тези пари не й стигат“ – коментират Нора Недкова съгражданите й от Варна.

„Нора има сестра, която е с 2 години по-голяма от нея, както и брат, който още е непълнолетен. Всичките деца на Недков са изключително разглезени“ – твърдят съседи на туристическия бос от морската столица.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар