Дженифър Анистън се показа след развода с Джъстин Теру (Събира ли се с Брад наистина?)

Гласувайте за статията

Дженифър Анистън се появи след развода с Джъстин Теру

Седем месеца след последната й изява с Джъстин Теру, Дженифър Анистън потвърди, че се развежда. Актрисата отказа коментари относно връзката си с Брад Пит, като заяви, че на този етап за нея е по-важно да се раздели приятелски с настоящия си съпруг.

Преди ден двамата официално анонсираха новината за раздялата си. Те заявяват, че остават приятели и непреодолимите различия и работните им графици са причината да се разведат. Но докато всички погледи са вперени в Брад и Дженифър, в Холивуд шушукат, че не Пит и Анистън, а съпругът на актрисата е виновен за края на брака им.

„Всички говорят, че Брад и Дженифър ще се съберат откакто Анджелина обяви развода им. Дори се твърдеше, че го е оставила заради бившата му съпруга. Две години по-късно двамата продължават да не се показват никъде заедно. А Джен най-неочаквано обяви, че оставя мъжа, когото обичаше повече от всичко друго. Не ви ли се струва малко странно?“, коментират приятели от обкръжението на актрисата.

Според слуховете, не Анистън, а Джъстин е кривнал от пътя. Актьорът често лети до Атланта за снимки и се зашушука, че е кръшнал на съпругата си с млада артистка. Освен това Теру редовно си търсел поводи да отсъства от дома. В крайна сметка дългите раздели довели до охлаждане на чувствата му към актрисата. И до развода им.

Дженифър Анистън се показа след разрива с Джъстин Теру Дженифър Анистън се показа след разрива с Джъстин Теру

Дженифър Анистън се показа след разрива с Джъстин Теру сн. Twitter

Актьорът трудно понасял постоянно да го сравняват с Брад Пит, освен това му писнало да слуша за предполагаемите срещи на жена си с бившия й съпруг. „Джъстин знаеше, че те са приятели. Знаеше също така, че Джен няма никакви чувства към Брад, освен приятелски. Но на един мъж просто му писва, когато непрекъснато чува как жена му тайно се среща зад гърба му с първия си съпруг. И накрая я заряза“, коментират още в Холивуд.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар