Честито! Фики Стораро стана татко на мъжка рожба!

Гласувайте за статията

Фики с първородна рожба

Фики стана татко. Днес сутринта хитовият изпълнител стана татко на малкия Тони, пише вестник „Труд”. Пълното име на сина на певеца е Тунчер, както е пълното име на Тони Стораро. Раждането е минало безпроблемно и Гюлджан и малкият Тони се чувстват добре.

Фики сам сподели радостната новина с феновете си в социалната мрежа. Той публикува снимка на детска ръчичка и така показа на почитателите си, че наследникът му се е появил на бял свят. Под снимката изпълнителят написа: „Роди ми се син! Аз съм най-щастливият татко на земята! Бъдете благословени”.

Само преди ден Фики все още работеше и дори пусна нова песен на любовна вълна. Певецът пусна новата си песен – „Аз, измръзнах”. Тя е турски кавър. Изпълнителят не е имал проблем относно правата на песента, защото авторът й харесва проектите му. Текстът е на Мариета Ангелова. Аранжиментът е на Даниел Ганев, а режисьор, сценарист и оператор е Георги Марков. А днес изпълнителят вече се радва на своя син.

Очакваше се малкият Тони да се появи през март с цезарово сечение по решение на лекарите. Фики и Гюлджан вече са приготвили всичко за малкия и го чакаха с нетърпение. Поп фолк изпълнителят само преди дни сподели пред „Звездно”, че все още не може да повярва, че ще става баща. Той каза още, че ще бъде подкрепа на Гюлджан при раждането.

Покрай очакваното събитие Фики и Гюлджан постоянно се шегували с неговите родителите . Певецът често казвал на майка си, че ще оставят детето при нея, а те ще излизат да се забавляват. И въпреки че, майката на Фики е по-нетърпелива да стане баба от всички останали, тя не е много доволна от плановете на певеца да й оставят бебето за по-дълго.

Тони Стораро също все още не можел да повярва, че съвсем скоро ще е дядо. Той се чувствал  твърде млад за дядо. Фики дори му предложил да ги нарича „татко първи” и „татко втори”.

Фики стана татко

Фики стана татко

Екипът на Разкрития.ком пожелава на младото семейство да слушат малкия Тони и да останат сплотено семейство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар