Вальо Топлото почва работа при Маджо

Вальо Топлото почва работа при Маджо
5 (100%) 1 vote

Вальо Топлото се уреди в банката на Маджо

Излезлият от затвора бивш шеф на столичната Топлофикация Валентин Димитров става консултат в банката на Маджо „Асет“

Скандалният бивш шеф на столичната Топлофикация Валентин Димитров, който преди дни излезе предсрочно от затвора в „Казичене“ за добро поведение, няма да остане дълго време без работа – пише „Уикенд“. От 1 март Вальо Топлото започва работа при един от основателите на СИК Младен Михалев-Маджо – отбелязва изданието.

Валентин Димитров ще бъде назначен на висока позиция в банката на Маджо „Асет банк“, като ще управлява имотните инвестиции на трезора. През последните години фирми от бизнес орбитата на Маджо строят жилищни сгради около бившата промишлена зона в София „Хладилника-Витоша“.

Новият пост на Вальо Топлото е договорен отдавна, разкриват запознати. Според думите им, преди да влезе в затвора за злоупотреби за милиони в столичното парно, Димитров е работил съвместно с Маджо по много бизнес проекти и Михалев имал отлично мнение за професионалните му качества.

Докато Топлото бе изпаднал в немилост и търкаше наровете на затвора, Маджо приюти съпругата му Станислава, която е кредитен консултант в банката му.
32-годишната съпруга на Вальо Топлото отпуска кредити на малки предприятия и според признания на нейни колежки се справя отлично с работата си. Стаси започна работа при Маджо малко след като излезе от ареста, където попадна покрай далаверите на мъжа си – припомня изданието.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар