Трифон Зарезан или Св. Валентин? Вижте кои бг дами се прочуха с пиянството си!

Трифон Зарезан или Св. Валентин? Вижте кои бг дами се прочуха с пиянството си!
3 (60%) 1 vote

Дни след Св. Валентин можем да направим равносметка кои бг дами предпочитат да празнуват Трифон Зарезан

Св. Валентин и Трифон Зарезан са в един и същи ден. Но някои представителки на шоу бизнеса или ВИП средите показват по-голямо пристрастие към празника на виното, отколкото към празника на влюбените.

Още със стартирането на риалити формата БИГ Брадър представителите на нашенските ВИП-ове разкриха привързаността си към бутилката.

Една от най-запомнящите се дами през годините е Роси Новева. Тя тогава демонстрира пристрастеността си към чашката.

След нея Катето Евро, която бе любимка на зрителите на скандалжийското шоу показа завидно и приповдигнато настроение не без помощта на няколко обърнати чашки.

През 2015 година участничката в БИГ Брадър Силвия Юрукова не скри колко й е любима бутилката с алкохол. Тогава тя си спечели куп хули и обиди заради непрекъснатите й скандали с участващата ромка Ирена. Но това се повтори и потрети при следващите й участия в най-различни формати, излъчвани по телевизията.

Зорница Линдарева втрещи при първото си появяване във ВИП Брадър като показа, че жените когато се напият са по-неприятни и от мъжете. Съперничката й Жени Калканжиева, която пак под влияние на алкохола не спря да вдига патърдия на Зори и на мъжа си Тачо. Който й бе изневерил с моделката.

Върхът на излагацията показа фолкаджийката Дебора. Певицата демонстрира поведение на алкохоличка и бе изкарана от риалити формата.

Можем да отбележим, че любовта към питиетата на Нора Недкова в кулинарното шоу „Черешката на тортата” е най-пресния пример, че плейметката робува на цар алкохол, предават от електронното издание за светски новини hotarena.net.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар