Бомба: Преслава и Павел Лазаров ще се женят!

Гласувайте за статията

Преслава и Павел Лазаров стягат сватба!

Преслава май стяга сватба! Хитовата изпълнителка й любимия й Павел заминаха преди няколко дни за Дубай. Двамата се отдават на заслужена почивка и не спират да се радват на любовта си.

Преслава

Чаровната Преслава ще става съпруга на Павел Лазаров

Но преди да отпрашат за богатото арабско емирство фолкаджийката представила гаджето си на родата. Тя се отбила в Добрич, за да запознае майка си и бащата с бъдещия им зет.

Родителите много харесали Павел. Те се радвали, че мъжът се грижи за изпълнителката като за принцеса, доверяват източници.

Все още не са обсъждани дати и месеци за събитието, но вероятно скоро ще се чуят сватбени камбани, коментират източници.

Звездата на „Пайнер” не се впуска в подробности за личния си живот. Тя вече си има едно наум с предишните си връзки, които повечето бяха на показ и не иска да повтаря старите си грешки.

Но феновете на поп фолк дивата определено чуват вече сватбени камбани. В това са убедени и нейните колежки. Преди Преслава се славеше като работохолик.

Изпълнителката не спираше с участията и непрекъснато работеше. Но в последно време гледа повече почивки, както в България, така и в чужбина и не се товари с многобройни участия.

Павел не крие, че е луд по певицата. Той я води по екскурзии из Рила, двамата покориха и някои планински върхове заедно.

След Нова година влюбените бяха на екскурзия в Тайланд.

За празника на Свети Валентин двамата отпрашиха за Дубай. Там с жива връзка гласовитката от Добрич сподели кадри от топлите плажове.

Нищо чудно Преслава да ни изненада със сватбена рокля, която е купила от богатото арабско емирство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар