Нечувано: Валентин Кулагин накара зрителите да си върнат вечерята! (виж какво извърши в „Черешката на тортата“)

Гласувайте за статията

Валентин Кулагин отврати масово зрителите на вечерята си снощи!

Зрителите, а и участниците в „Черешката на тортата“ за малко не си върнаха вечерята снощи. Когато домакин на предаването беше гримьорът Валентин Кулагин. Хасковлията с половин руски корени надмина себе си и човешкото падение изобщо.

Валентин Кулагин

Хасковлията Валентин Кулагин надмина всяко падение и простащина снощи

Първо той накара гостите си да седят навън в лимузината повече от час и половина. За да чакат „негово височество“ да се приготви и облече. Щом участниците не издържаха и влязоха в дома му, онзи ги нахока, че нарушили правото му на лично пространство.

След това започнаха да пристигат ястията, които Валентин Кулагин описваше непрекъснато като най-скъпите и луксозни. То не беше шоколад номер едно по качество и цена в Европа, то не беше ванилия от 1500 долара килото, то не беше чудо.

Върхът на всичко обаче бе едно момче – познат на гримьора, което пристигна в дома му, за да… Играе ролята на лампа. Да, жива лампа, която да свети на „височайшите“ особи, докато те се хранят.

Кулагин го бе заставил да се окичи целия с малки крушки, да се съблече до кръста и да си нахлупи на главата картонена торба. Това напълно видимо отврати гостите му, които един след друг скочиха възмутени.

Люси Иларионов от сърце даде оценка единица на Кулагин като призна, че и милиони да беше похарчил за ястията си, щеше да му е все така противно и омерзително.

Единица даде и врагинята на Валентин – Нора Недкова, а Алфредо Торес и младата актриса не скриха огромното си разочарование и потрес от цялостния облик и липса на душевност у хасковската звЕзда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар