Георги Христов е смазан: Любовникът му го заряза след 10-годишна връзка! (още подробности)

Георги Христов е смазан: Любовникът му го заряза след 10-годишна връзка! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Георги Христов не е на себе си след предателството на Йордан Раденков!

Естрадната ни легенда Герги Христов не е на себе си след раздялата с дългогодишната си половинка Йордан Раденков. Двамата бяха заедно близо десет години, но наскоро последният прекратил връзката им.

Георги Христов

Георги Христов се оказа зарязан от дългогодишния си любим съдия Йордан Раденков

Това разкриха близки до певеца източници пред вестник „Уикенд“. И обясниха, че причините за краха им са по вина и на двамата. Както знаем, Йордан Раденков преди време беше задържан от полицията с подкуп от 4 бона.

Той е съдия в Агенцията по вписвания и скандалът около името му доби печална слава. По онова време двамата с Георги Христов бяха двойка и точно тогава аферата им стана обществено достояние.

Към момента певецът донякъде обвинявал Раденков за гибелта на родителката си, която се поболяла от притеснение и срам за връзката им, пише „Уикенд“. Твърди се още, че съдията не издържал на чепатия нрав на Христов и си намерил нов любовник.

Той станал интимен с млад и атлетичен спортист от Кюстендил, а Георги Христов научил за забежката му и вдигнал чутовен скандал. Припомняме, че през годините неведнъж се говореше за скъпите подаръци, екскурзии и прочие, с които съдията затрупвал изпълнителя.

Той дори му купил къща в Гърция, която днес, макар и вече да не са заедно, останала собственост на гласовития певец Христов. Самият певец не е коментирал лично нищо по темата, а и едва ли ще го направи. Предвид непоносимостта и гнева му към родните медии.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар