Андреа разби Пайнера: Виж как отвърна на нападките му срещу нея! (още подробности)

Гласувайте за статията

Андреа за пореден път не си остави магарето в калта, а отвърна на удара!

Поп фолк дивата Андреа отвърна на нападките на Митко Пайнера. Певицата отново показа, че знае коя е, има самочувствие и добра самооценка, и не оставя никой да я тъпче.

Андреа

Андреа постави Митко Пайнера на мястото му, певицата не търпи да я мачкат

Припомняме, че преди дни в свое интервю Митко Пайнера насоли куп от певиците, които вече не са във фирмата му. Нападна обаче и Десислава, която по думите му не можела да се справя сама и подвила опашка, търсейки наново подкрепата му.

Коментарът му за Андреа обаче беше най-язвителен и дори обиден. Шефът на Пайнер възмути мнозина с думите си за нея, които ви припомняме сега.

„За мен това е едно болно въображение. Нейните обвинения и упреци са толкова неоснователни, а и нямат никаква логика. Претенциите й са, че съм бил окупирал пазара и съм блокирал нейните участия отвсякъде, което е повече от нелепо. Да не говорим, че изобщо не съм се и интересувал от нейното развитие“, каза Пайнера.

Андреа не закъсня с реакцията си като го направи директно, прямо и въпреки това интелигентно и възпитано. Половинката на Кубрат Пулев показа, че е над нещата, но знае как да брани името си.

„Аз не съм потресена какво е казал за мен. Потресена съм от факта как се изказва за певица, която носи приходи във фирмата му – Десислава. Само не знам кой плюе там, където е ял.

Като той даже яде, като го прави! Никъде не съм казала, че ми спира участията. Май се получава, че гузен негонен бяга“, коментира блондинката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар