Фики: Аз вино не обичам предпочитам твърд алкохол

Гласувайте за статията

Фики разказа за новата си песен

Фики е доста зает напоследък покрай предстоящото раждане на неговия наследник. През март той ще стане баща, а това изисква наистина голяма подготовка. Поп фолк певецът все още не може да повярва, че ще става баща, въпреки че, това ще му се случи само след месец. Той иска да изживее тази тръпка колкото се може по-скоро.

Преди дни Фики сподели, че ще присъства на самото раждане и ще е подкрепа на съпругата си Гюлджан. Другата причина той да е в залата е нетърпението му да види наследника си. „Ще е кръстено на моя баща”, споделя поп фолк изпълнителят. Певецът е много щастлив и чака с нетърпение да се случи този голям и много хубав момент в неговия живот. Детската стая вече е обзаведена. Имат си всичко необходимо за малкия. А докато чакат малкия да се появи на бял свят, изпълнителят не спира да работи.

Въпреки натоварения си график на бъдещ татко и съпруг, Фики не престава да работи. Вчера, по случай празника на влюбените Свети Валентин, певецът пусна новата си песен – „Аз, измръзнах”. Тя е турски кавър и изпълнителят я харесва от дълго време. Той няма проблем относно правата на песента, защото авторът й харесва проектите на Фики. Текстът е на Мариета Ангелова. Аранжиментът е на Даниел Ганев, а режисьор, сценарист и оператор е Георги Марков.

Въпреки натоварения си график на бъдещ татко и съпруг, Фики не престава да работи

Фики не престава да работи

„Получи се доста готина, любовна песен, която мисля, че ще докосне сърцата на всички влюбени двойки”, каза Фики. „Вино много не обичам да пия, повече към твърд алкохол”, пошегува се той на въпроса дали предпочита да е опиянен от вино или от любов. Певецът , разбира се, предпочита да е опиянен от любов, защото това е най-хубавото чувство на света според него. Посланието на „Аз, измръзнах” е всички да се обичаме. Чуйте я и вие!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар