Биляна Гавазова с имбарго да ражда второ дете и без сватба (Вижте тревогите на журналистката)

Гласувайте за статията

Биляна Гавазова с наложено имбарго да стане майка за втори път, сватбата с половинката й все още била мираж

Биляна Гавазова получила забрана от шефовете си в медията където работи да забременява с второ дете. Говори се, че на журналистката грижите за семейството й идват в повече и не може д си гледа добре работата.

Така, че ако излезе отново по майчинство това може да й коства мястото в бТВ. Гавазова признала пред свои колежки, че имала намерение да има още един наследник. Но заради предупреждението е взела необходимите предпазни средства това да не се случи скоро.

Началниците на журналистката били недоволни, че често й се налага да отсъства. Видимо било, че Биляна е много изтощена и трудно съчетава професионалните си задължения с отглеждането и грижите по сина си. Да не говорим и за домакинските задължения.

Тя не можела да разчита на помощ от най-близките си защото родителите й живеят в Шумен. А сестра й, която също е в столицата е затрупана с грижи около близнаците си.

Отначало шефовете й всячески се мъчели да й влязат в положението. Но това довело да негодувание сред колегите. Те били недоволни, че една от най-скъпо платените журналистки е медията се ползва с привилегии, а не си наеме домашна помощница, предават от retro.bg.

Биляна и нейният мъж съвсем скоро инвестирали всичките си пари в ново жилище. Те сменят вече трети дом откакто са дошли в София. Журналистката била много претенциозна и затова покрай обзавеждането на дома потънали всичките им средства.

Така, че обещаната сватба пак останала на заден план. Била отложена за догодина. Най се тревожели родителите на Гавазова. Притеснявали се дъщеря им да не остане сама с дете за цял живот.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар