Няма да повярвате колко пари пръсна Гергана Малкоданска за…

Няма да повярвате колко пари пръсна Гергана Малкоданска за…
3.33 (66.67%) 3 votes

Сметките обикновено плаща Александър Ковачев

Докато немалка част от българите едва успяват да вържат двата края на цената на множество лишения, то синоптичката от Нова тв Гергана Малкоданска пръска луди пари.

Тя неведнъж е споделяла, че обича да пътешества и за пореден път се отдаде на любимото си занимание.
Този път Гергана Малкоданска се разходи до екзотичния остров Бали.

Разбира се тя не отиде до там сама, а в компанията на половинката си – интериорният дизайнер Алекс Ковачев.
Запознати издават, че двойката отседнала в един от най-луксозните комплекси, където цената на нощувката на база полупансион е 1000 лева на вечер за човек.

Гергана Малкоданска

Сметките обикновено плаща Александър Ковачев

Гергана Малкоданска и любимият й възнамеряват да останат в Бали около десетина дни.
Това означава, че по всяка вероятност портфейлът на Александър Ковачев доста ще поизтънее, отбелязва на страниците си в. „Галерия“.

Мнозина коментират, че Гергана Малкоданска едва ли би могла да си позволи подобен лукс, ако разчита само на заплатата й като синоптичка от редиците на Нова тв. Макар двамата с интериорния дизайнер да пътуват доста често, това по никакъв начин не се отразява пагубно на сметките на синоптичката, тъй като масрафът по традиция се поема от Александър.

Колеги на синоптичката от Нова тв коментират, че безспорно тя има добър нюх по отношение на потенциала в мъжете. Те припомнят, че й бившето й гадже не бе кой да е, а самият наследник на почетния председател на ДПС Ахмед Доган – Демир Доган.

Междувременно къдрокосата синоптичка не спира да публикува фотоси от почивката си на Бали. Сами преценете дали го прави, за да зарадва близките и приятелите си, или пък да подразни последователите си.

Малкоданска е качила и снимки от така популярните люлки, на които сме виждали вече няколко родни плеймейтки, сред които и Николета Лозанова, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар