Димитър Рачков стресна Маги: Ако трябва да работя с Мария, напускам!

Димитър Рачков стресна Маги: Ако трябва да работя с Мария, напускам!
5 (100%) 1 vote

Димитър Рачков стресна Маги Халваджиян заради Мария Игнатова!

Димитър Рачков дал ултиматум на Маги Халваджиян, преди да участва в новия комедиен сериал по Нова телевизия-„Полицаите от края на града!”.

Рачков

Маги Халваджиян се видя в чудо от заплахите на любимеца Димитър Рачков

„Засека ли се с Мария, дори само гърба да ѝ видя – напускам!“, заявил в прав текст комика. Сапунката е продуцирана от Global films, собственост на дългокосия арменец Маги Халваджиян.

Митко Рачков знаел, че Маги е предложил роля на Мария и затова поставил условия. Той не искал по никакъв повод да се среща с бившата си половинка на снимачната площадка. Водещата също не копнеела да се вижда с Рачков по никакъв повод.

Затова блондинката отказала в началото участието си в сериала. Маги Халваджиян обаче й обещал, че двамата по никакъв повод няма да се засичат на снимките. Графикът й щял да бъде нагласен така, че двамата да не се засекат никога.

Това накарало Мария Игнатова да приеме. Защото хонорарът бил достатъчно тлъст, а ролята малка. Телевизионерката и в сериала ще си партнира с Румен Угрински, с когото бяха водещи на „Господари на ефира”.

В новия комедиен сериал „Полицаите от края на града” Игнатова била в ролята на злата му съпруга, а той-ченгето Калата.

„Трудно се работи с Игнатова и Рачков, откакто са разделени. Всички са вдигнали ръце от тях и претенциите им. В последния сезон на Като две капки вода се наложи да се засекат на сцената и въздухът се режеше с нож“, разказват хора от екипа на Халваджиян.

Дългокосият продуцент се чудел на кого да угоди, защото харесвал и двамата. В същото положение била и съпругата му Кремена, която била приятелка с Мария Игнатова.

След раздялата на Димитър Рачков и блондинката приключи и екранното им партньорство. Припомняме, че двамата се разделиха, след като Мария Игнатова му изневери с цирковия атлет Енчо Керязов. Но след като се позаблява с нея жененият мъжага се върна при съпругата и семейството си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар