Лили Ангелова се изфука: Мъжът ми оставя рози и в хладилника!

Лили Ангелова се изфука: Мъжът ми оставя рози и в хладилника!
5 (100%) 1 vote

Лили Ангелова не спира да се фука с мъжа си!

Лили Ангелова, позната като Лили Клюкарката от „Папараци” не спира да се хвали колко романтичен е нейния мъж. Бременната брюнетка не спира да се хвали колко внимателен е нейната половинка.

Лили Ангелова

Лили Ангелова се носи на крилата на любовта и еуфорията

На Коледа Лили се сгоди за гаджето си. А скоро ще го дари с първата си рожба.

„Навсякъде намирам рози от него. Отворя жабката на колата си-намирам роза. Отварям хладилника- и от там ме „гледа” прелестното цвете. Където и да отворя-роза! В кая на краищата ние се влюбваме в делата на мъжете си”, философства Клюкарката.

Годежният пръстен също е огромен. Но заради бременността си тя го е заменила с доста по-малък. Прелестното бижу тя получи в ресторант „Пиерино Панати”, който се намира край езерото Комо в Италия.

Неин годеник е пловдивския ресторантьор Станислав Костов. Любовната приказка между нея и богатия чичко започна преди няколко години и завърши с щастлив край.

По това време той беше женен, но след труден развод вече е свободен. А Лили очаква след като се роди детето им да я направи своя законна половинка.

Двамата се запознали покрай откриването на френския му ресторант в София. Оттогава нахаканата мадама се изживява като домакиня и посреща всички звездни гости там.

„Хитрата бивша клюкарка се уреди с доста влиятелен човек. И то с тлъст портфейл”, не спряха да злобеят по онова време нейни колежки.

Преди това Лили Ангелова бе интимна отново с влиятелен мъж, Боби Ръгбиста. Той също бе значително по-голям от нея и завидно богат. Но според клюката Лили го зарязала, без да се разбере точната причина.

Сега Клюкарката е лудо влюбена в новия си мъж и няма търпение да стане негова съпруга.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар