Ти да видиш: Оборотната Мария сама като кукувица на Деня на влюбените! (още подробности)

Ти да видиш: Оборотната Мария сама като кукувица на Деня на влюбените! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Мария сигурно ще бъде на работа тази вечер, за да не си кукува сама!

Оборотната пайнерка Мария остана сама като кукувица на Свети Валентин. Това разкриха близки до нея източници, които уточниха, че певицата ще бъде на работа в празничната нощ.

Мария

Миньончето Мария уж има сериозен приятел, но така и не го показа на никого

Изобщо не й се искало да обикаля по кръчмите и да пее на пияните влюбени и половинките им, но уви – нямала сериозен мъж до себе си и не й оставала друга възможност.

„Сещате се, че е по-добре да е на участие, че поне пари да изкара. Отколкото да си седи сама вкъщи с котката или кучето и да бродира или плете шошони. Миналата година Християн Гущеров сигурно й е спретнал някаква изненада за празника, но сега до него е Светланчето“, коментират източниците.

След развода си с Християн, който между другото още не е станал факт, Мария беше свързвана с Ангел Свинаря. Прословутият богаташ от Стара Загора, който е оправил не една и две певачки и плеймейтки.

Впоследствие обаче заралийката започна да тръби наляво и надясно, че е срещнала нова любов. А мъжът до нея бил просто прекрасен, гарантен и всичко, което е искала в живота си.

Странно е, че след толкова време въпросният господин така и не се е появил нито на снимка, нито като име. Гущеров сто пъти се показа със Светлана Василева и не спира да демонстрира чувствата си към нея.

Колежката й Емилия също се раздели с Коко Динев, но вече обяви връзката си с Жорж Башур. Само Мария се покрива и продължава да го играе мистериозна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар