Бомба: Гери Малкоданска празнува Свети Валентин сред лукс и романтика в Бали! (ето къде са отседнали с гаджето)

Гери Малкоданска празнува Деня на влюбените в Бали, заедно с гаджето си Алекс Ковачев
0

Гери Малкоданска се наслаждава на любовта на Алекс Ковачев в Бали!

Синоптичката Гери Малкоданска си събра багажа и отпътува към приказните красоти на Бали. На островите тя се наслаждава на любовта и романтиката, с които я обгражда нейната половинка Алекс Ковачев.

Гери Малкоданска
Гери Малкоданска празнува Деня на влюбените в Бали, заедно с гаджето си Алекс Ковачев

Дизайнерът и красавицата са заедно вече почти година, като той не спира да я глези с всевъзможни подаръци, жестове, почивки и други. Гери Малкоданска и Ковачев са отседнали в един от най-скъпите хотели в Бали, където една нощувка не пада под 1000 лева.

Там те са на полупансион като им е осигурена храна и някои напитки. Малкоданска очевидно не може да си позволи подобно разточителство само със заплатата си от Нова телевизия. Което навежда на мисълта, че и този път разходите й са поети от любимия.

„Разбира се, че ще й плаща и ще я глези. Няма само разни тъпи плеймейтки да се възползват от щедростта и галантността на мъжете си. За разлика от тях, Гери е умна, начетена и много интелигентна млада дама, която е радост за окото и чест за всеки мъж ако бъде с нея“, коментират близки до синоптичката източници.

Припомняме, че преди да се събере с Ковачев, Малкоданска доста време имаше сериозна връзка със сина на Ахмед Доган – Демир Доган. Двамата обаче се разделиха след като той хвърли око на дизайнерката Мегз. И въпреки че връзката му с нея не трая дълго, с Гери така и не се събраха наново.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.