Горещи подробности за драмата на Черната Златка

Гласувайте за статията

Тепърва ще става ясно какво стои в основата на раздялата им

На бял свят излязоха горещи подробности за раздялата на Миро и Златка Димитрова, по-известна като Черната Златка.

Запознати издават, че Черната Златка и Миро сложили край на съвместния си живот след жесток скандал. Несъмнено клюката взриви страшна бомба в светските среди у нас.
Стана ясно, че Черната Златка и любимият й, са се разделили още преди месец.
На този етап обаче нито една от двете страни не е коментирала случката.

Припомняме, че последната телевизионна изява на Черната Златка бе в кулинарното предаване на Нова тв – „Черешката на тортата“. Вероятно зрителите са забелязали, че по време на нейната вечер в дома й, се появи и Миро.

Черната Златка

Тепърва ще става ясно какво стои в основата на раздялата им

Вероятно по онова време всичко помежду им е вървяло като по мед и масло. За никого не е тайна обаче, че епизодите, които се излъчват сега в ефира на Нова тв, са заснети още преди няколко месеца.

От близкото обкръжение на Черната Златка твърдят, че към днешна дата тя и бащата на сина й – Миро, са в доста влошени отношения. Едно от доказателствата, че нещата помежду им не вървят е и фактът, че плеймейтката се е върнала в родния Бургас при майка си.

Прави впечатление и фактът, че всички снимки, които напоследък Златка Димитрова качва в профила си в социалната мрежа, са от родния й Бургас. Освен това местонахождението й, е изписано съвсем ясно.

Тепърва ще стане ясно дали плеймейтката е отишла до родния си град, за да се разнообрази малко или пък наистина са развалили отношенията с бащата на детето й.
Вероятно си спомняте, че двамата преминаха през доста перипетии, докато се съберат и наистина ще е много жалко, ако усилията им отидат на вятъра.

Припомняме, че най-големи проблеми на двойката създадоха бившата съпруга на Миро, както и майка му, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар