Ясновидката Николета Йорданова направи разтърсващи разкрития

Гласувайте за статията

Направи скандални разкрития за шесторното убийство в Нови Искър

Една от топ ясновидките, която придоби известност покрай участието си в телевизионното риалити „Ясновидци“ – Николета Йорданова, направи разтърсващи разкрития, от които ще ви настръхнат косите.

Николета Йорданова твърди, че преди време е била отвлечена от бизнесмена Петър Христов, който бе екзекутиран през януари на път за офиса му.
Гадателката дори твърди, че покойният собственик на млечната компания „Лактима“, я е заплашвал с убийство.

Николета Йорданова

Направи скандални разкрития за шесторното убийство в Нови Искър

Николета Йорданова твърди, че Петър Христов много я е тормозил. От разказа й става ясно, че една от групите му отвлекли нея и приятелката й преди години. В основата на отвличането били 10 хиляди долара.

Ясновидката твърди, че тези пари са й били откраднати от покойния бизнесмен. Заради цялата тази случка й се наложило в продължение на една година да се крие в Русе. Твърди, че изживяла голям стрес.

Така и не става ясно обаче какви точно са били отношенията на Николета Йорданова с Петър Христов, както и откъде е имала такава голяма сума пари. Не става ясно и защо бизнесменът е тръгнал да краде пари точно от нея.

Николета твърди, че преди да избяга в Русе, тя и приятелката й били изведени извън София, край Казичене. Сложили й тухла на главата и поискали да й пръснат черепа с нея. Ясновидката уверява, че е хвърлила стотици клетви по адрес на покойния бизнесмен Петър Христов.

На този етап обаче думите й няма как да бъдат доказани, нито пък нароченият за виновен бизнесмен може да се защити. Припомняме, че Петър Христов бе разстрелян показно в сутрешните часове на 8 януари.

В интервю за столичен седмичник ясновидката прави разтърсващи разкрития и за трагедията в Нови Искър. Според нея Росен Ангелов не само, че не е извършител на жестокото шесторно убийство, а и самият той е жертва като останалите застреляни.

Николета Йорданова посочва, че всичко това е с цел да бъде отвлечено вниманието на обществото от важните неща, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар