Тимът на Северна Корея под заплаха от затвор, ако се провалят на Олимпиадата

Тимът на Северна Корея под заплаха от затвор, ако се провалят на Олимпиадата
3 (60%) 1 vote

Не им е лесно! Участничките от Северна Корея пред затвор, ако се върнат без медали

Въпреки че светът изпадна в еуфория след пристигането на сестрата на Ким Чен Ун в Южна Корея и всички заговориха за чудото световен мир, зад голямото затопляне между Северна Корея и Сеул стоят много малки, но ужасяващи подробности. Така например, тимът на Северна Корея, който се състезава под един флаг с южните си съседи, е заплашен от провал, ако не се приберат с медали от Олимпиадата.

Една малка армия от 230 красавици със своите специални хореографии и танци, води битка, за която никой не се интересува. А и малцина знаят каква ужасна тайна се крие зад широките им усмивки. Или каква е цената, която трябва да платят в случай на провал.

Докато всички погледи са насочени към Зимните олимпийски игри (ZOI), някои от журналистите успяха да разговарят с няколко представители на севернокорейския тим и научили шокираща информация.

Загубите струват скъпо. А провалът се заплаща със затвор и дори по-лошо.

Близо 21 души от олимпийския състав на тима на Северна Корея са били изпратени в Инчеон за Азиатски атлетически първенства. Но тъй като се прибират без медали, след това са били изпратени в затворнически лагер през 2006 г. Официалната причина е нарушаване на обещанието им да не говорят за това, какво са видели от другата страна на границата.

Представителите на олимпийския тим биват избрани в зависимост от визията им и от семействата, които подкрепят спорния режим в Северна Корея. В обратния случай обаче — ако представители на тима се приберат с медали, тях ги очакват награди, почести, както и посрещане като герои. А също и много други облаги, след като са се представили толкова достойно пред света.

Тимът на Северна Корея под заплаха от затвор, ако се провалят

Тимът на Северна Корея под заплаха от затвор, ако се провалят

Неслучайно тимът на Корея полага всички усилия да спечели максимален брой медали на състезанието тази година.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Тимът на Северна Корея под заплаха от затвор, ако се провалят на Олимпиадата”

  1. Курнела

    февр. 15. 2018

    Там за съжаление винаги е така. Да не дава гопод някога и тук да стане така.
    https://iconomicabg.blogspot.com

Добавете коментар