Вальо Топлото се изпари

Гласувайте за статията

Срещу Вальо Топлото има още две висящи дела

Дни след като бе освободен от затвора, Вальо Топлото изчезна безследно

Бившият шеф на столичната „Топлофикация“ Валентин Димитров изкара 2 години и 2 месеца зад решетките в Казичене – пише „България днес“. Той напусна пандиза в петък, след като излежа присъда за безстопанственост на управляваното от него дружество – припомня изданието.

Пуст и занемарен е тузарския имот на Вальо Топлото в Банкя. Именно там Димитров побърза да се скрие минуте след като излезе парадно от главния вход на Централния софийски затвор, убеди се на място репортер на изданието. Зад високата ограда се вижда, че прозорците са покрити от щори и не допускат и лъч светлина от запалена лампа да подскаже дали има човешко присъствие в къщата.

Интересна подробност е, че на входната врата на тузарското имение няма звънец, той е премахнат вероятно за да не притесняват неканени гости обитателите на къщата. Нито звук не издава, че стопаните са си у дома. Единственият шум на улицата идва откъм съседния на Димитров имот. Там кипи трескав строеж на чисто ново тузарско имение. Работниците са категорични, че не са мяркали Вальо Топлото в имота му.

Вероятно Димитров е отпрашил на заслужена почивка, малко след като бе освободен от затвора – гадаят негови познати. Той има още две висящи дела и може отново скоро да се озове пак зад решетките – коментират те.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар