Скандалната владайска кметица има ново гадже (Красавицата люби шампион моторист)

Гласувайте за статията

Хубавата владайска кметица се похвали с новото си гадже, шампионът по мотоциклитизъм Асен Лилов е новия й

Най-сексапилната владайска кметица, която се прочу преди време с провокативните си снимки в социалната мрежа е лудо влюбена в ново гадже. Новата й половинка се казва Асен Лилов и е шампион по моторен спорт. Двамата с хубавицата се залюбили през лятото на изминалата година.

Една година преди това в социалната мрежа се разпространиха скандални снимки на Таня Иванова, на които тя се забавляваше по дискотеки в предизвикателен вид. Тогава започна дискусия дали един кмет може да купонясва като обикновените хора. Но вместо упреци кметицата бе харесана и събра много почитатели като най-секси началничка на село, предават от hotarena.net.

Таня и новата й половинка Асен не спират да демонстрират любовта си. Пилотът на двуколесното моторно возило често изненадва своята любима с някоя разходка в чужбина или пък с някой мил жест.

Говори се, че хубавата кметица била със спортиста по време на участието му в европейския шампионат в Серес. Където се щракнала за спомен с мотора му.

След скандала със снимките Таня Иванова за известно време се покри вдън земя. В последно време обаче често споделя фотоси с любимия си и ходи с него на изяви на Преслава.

Говори се, че двете с гласовитата добричлийка са първи приятелки. Така, че след като свърши с кметските задачи Таня Иванова не пропуска да отиде на участията на фолк звездата.

Още когато се разрасна скандала със снимките кметицата заяви, че каква музика слуша и къде ходи да се забавлява си е нейна работа и няма нищо общо със задълженията й на кмет.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар