Не е Риана! Разкриха тайното гадже на Леонардо ди Каприо

Гласувайте за статията

Леонардо ди Каприо не е с Риана – разкриха тайното му гадже

Тя не е Риана! Напук на слуховете, че Леонардо ди Каприо очаква дете от Риана и дори има тайна връзка с нея, истината се оказа съвсем различна. Красавицата е руса, с дълги крака и за да е съвсем по вкуса на Лео – 20 години по-млада. И супермодел.

Леонардо ди Каприо по никакъв начин не изненадва с избора си. Новата му изгора е млада блондинка, която очарова всички с визията си. 20-годишният топмодел, Камила Морони, е новата приятелка на 43-годишната легенда на Холивуд.

Леонардо и Камила са фотографирани заедно, докато пътували към партито за рождения ден на Елън Дедженерис.

Актьорът е добре известен със слабостта си към красивите жени. Те винаги са руси, много красиви и с дълги крака. Когато преди две години загуби Оскара си за „Вълкът на Уолстрийт“, той се утешава с цяла яхта красавици на Сейнт Бартс. След това Лео получи големия Оскар, като за него лази, пада, става, бори се с мечки и убива. Но доби желаната статуетка. Заедно с още една от най-красивите жени в Холивуд.

Новото му гадже Камила Морони изглежда здраво е завъртяла главата на звездата. Дори се шушука, че може да се стигне до брак.

Те бяха забелязани от папараците и след Нова година, когато излизаха на частно парти, след ски – ваканция в Аспен.

В допълнение към успешните модни ангажименти за известни марки, Камила също така се опитва да пробие и във филмовия свят. Тя спечели първата си филмова роля през 2013 година.

За красавицата не е новост да пристава на по-възрастни мъже. Майка й, 38-годишната Лусила Сола пък има връзка със 77-годишния актьор Ал Пачино.

Леонардо ди Каприо заби супермодел

Леонардо ди Каприо заби супермодел сн. Twitter

Ди Каприо е бил преди това във връзка с Нина Агдал, с която се раздели през май 2017 г. Дали и тази връзка ще издържи поне толкова, предстои да видим.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар