Бомба: Ето защо Владо Данаилов се ожени за Вики!

Бомба: Ето защо Владо Данаилов се ожени за Вики!
4 (80%) 2 votes

Владо Данаилов се оженил за съпругата си заради грехове!

Владо Данаилов мина под венчило с приятелката си Вики миналата година на 9-ти декември. Датата съвпада с рождения ден на баща му, големия актьор Стефан Данаилов. Тя не е избрана случайно, но настоящата му съпруга не знаела за това.

Владо Данаилов

Владо Данаилов се ожени за Джорджия заради Бог и вярата си

Оказва се, че синът на Ламбо от Ирен Кривошиева има определена мисия, а сватбата му не е само повод за забавление.

„За мен най-важното е църквата. Женим се заради тайнството. Да получим помощ от Бога, защото сме грешни до дупка“, призна Владко. Според него хората вече не минават под венчило от любов, а заради някакви други интереси и подбуди.

Синът на професора от НАТФИЗ и неговата приятелка Вики се ожениха след деветгодишна връзка. Той й направил предложение преди пет години в Италия.

Младото семейство вече работи активно и за създаване на наследник.

„До сега това не се случваше, защото и двамата с Вики сме вярващи и искахме да се венчаем в църква, преди да консумираме любовта си“, обяснява синът на Стефан Данаилов.

Венчавката на Владо и неговата настоящата съпруга Вики е станала в гръцка църква, защото само такава православна светиня е имала зад океана. Според информацията сватбата е минала като истинска приказка.

Младоженците първо са подписали, после са минали през църквата и накрая е имало пищно тържество. Но всичко е било много стилно. Булката произхожда от доста заможна фамилия. Бащата на Вики е главен прокурор на щата Джорджия, а майка й също е юрист.

В деня на сватбата на сина си Стефан Данаилов навърши 75 години. И издаде автобиографичната си книга. Заради влошеното си здравословно състояние лекарите му забранили да лети със самолет. Но той изпратил на младоженците скъпи подаръци.

Майка му Ирен Кривошиева е присъствала на тържеството, дори завела сина си до олтара. Тя подарила на младото семейство ръчно везана покривка за легло, както и изрисувана от нея икона на Иисус Христос. Подаръците й много трогнали младоженците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар