Рекорд: Синът на Юлияна Дончева свали 20 кг. с нейната диета! Преглеждания: 14805

Синът на Юлияна Дончева свали цели 20 кила с диетата й
0
5/5 - (1 vote)

Юлияна Дончева запали и семейството си по своя начин на хранене!

Юлияна Дончева е запалена по здравословното хранене и начин на живот. Бившата депутатка и телевизионна водеща дори запалила семейството си по този начин на живот.

Юлияна Дончева
Синът на Юлияна Дончева свали цели 20 кила с диетата й

Не само тя, но и големия й син Йоан – Дако е последвал нейните съвета за здравословно хранене и вече е свалил двадесет килограма. За това той се похвали сам в социалната мрежа. Нейната свекърва също се е възползвала от опита й в храненето.

Юлияна Дончева издаде книга със заглавието „Код червено: Моята истина за храната”, в която е събрала опит и дава съвети за здравословно хранене.

Диетата, която спазвала сина й под нейно давление, се базирала на следното. Сутрин той закусвал сушени плодове с кисело мляко. Лятото или по време на останалите сезони в годината те били пресни.

Къпини, малини, ягоди и боровинка също влизали в сутрешното му меню. Каша с овесени ядки пък бил другия вид закуска, която му била разрешена.

Юлияна Дончева давала съвет на сина си обаче плодовете да се хапват само до 13 часа. Така тялото ще имало възможност да разгради захарите. Задължително обаче на ден той приемал и по една шепичка от чудния плод годжи бери.

„Една шепа на ден годжи бери наистина прави чудеса с организма, с теглото и също регулира килограмите. Този плод съдържа всички необходими вещества, които са изключително необходими за организма”, бил един от съветите на вещата в храненето бивша водеща.

На обяд сина й и нейната свекърва се хранели само със свежа салата и нетлъсто месо, също и риба. Но условието било месото да не се пържи, а да бъде приготвено на скара или на фурна.

Ориз, картофи и пържено били абсолютно забранени в диетата. Тези храни се разрешавали само в редки случаи или да се консумират в минимално количество.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.