Росен Чолов – Чолата рухна: Замени Милянкова с Женския пазар!

Росен Чолов - Чолата се промени тотално без Ирена Милянкова
0

Росен Чолов – Чолата не прилича на себе си, рухна тотално!

От наперения бандюга Росен Чолов – Чолата няма и следа. Наскоро Чолата бе засечен от папараци в доста окаян вид. С днешна дата той е подсъдим по две дела за сводничество. Бившият съпруг на моделката Ирена Милянкова бе засечен да пазарува от Женския пазар.

Чолата
Росен Чолов – Чолата се промени тотално без Ирена Милянкова

Външният му вид нямаше нищо общо с този отпреди няколко години. За Чолата се твърди, че е склонявал към проституция години наред манекенките от модна агенция „Визаж”.

Сега обаче Чолата е заменил компанията на дългокраките хубавици с бабите от пазара. За да се слее максимално с тълпата от пенсионери, които пазаруват на пазара, той се е снабдил и с пазарска чанта от сезал.

Така бившият затворник е станал толкова незабележим, че трудно можеш за откриеш в негово лице бившият тежкар.

Чолата и бившата му съпруга Ирена Милянкова бяха двойка цели четиринадесет години. От съвместното им съжителство се родиха четирите им деца. Според клюката той я направил майка още на невръстните 14 години.

Освен това непрекъснато й нанасял физическо насилие и издевателствал над нея. Но бившата му съпруга вече се освободи и си тръгна завинаги от него.

Сега тя вече е много щастлива с новия си мъж, брокера на луксозни имоти Никола Чолаков. Двамата дори имат общо дете. Това е петата рожба на звездата от „Под прикритие”.

А Росен Чолов е окаян и много изтерзан. Той чака присъдите на Темида, но делата продължават да зациклят.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.