След подигравките на зрителите: Малин Кръстев си оправи фасадата!

След подигравките на зрителите: Малин Кръстев си оправи фасадата!
5 (100%) 1 vote

Малин Кръстев си оправи фасадата след подигравките на зрителите!

Малин Кръстев вече е с чисто нова фасада. Популярният актьор си спечели критиките на зрителите, защото има ужасни зъби. След поредица от публикации, че актьорът има развалени зъби, той си взе поука.

Малин Кръстев

Малин Кръстев се реши и най-после отиде да си оправи зъбите при стоматолог

В понеделник звездата от известния сериал „Седем часа разлика” и неговия колега, имитатора на Бойко Борисов-Ненчо Балабанов смениха колегите си Димитър Рачков и Васил Василев – Зуека.

Зрителите на шоуто по Нова ТВ „Господари на ефира” веднага забелязаха промяната у Малин Георгиев. Той вече е с чисто нови зъби.

Малин Георгиев има десетки роли зад гърба си. Той обаче не се интересуваше как изглежда в очите на зрителите. Въпреки звездната си слава Малин Кръстев имаше ужасна устна хигиена.

Проядените му зъби, в резултат на пушенето и пиенето възмущаваха хората, но на него изобщо не му дремеше. Но след негативните публикации и коментари той решил да се коригира.

Малин Кръстев не искал да чуе за зъболекар. Страхът му се коренял в далечната 80-те години. Тогава във всяко училище имало зъболекар и профилактичните прегледи били задължителни.

Още при първия преглед му се наложило да му пломбират зъб и оттогава Малинко развил фобия към зъболекарския стол. След това не искал повече да влиза при зъболекаря.

При всеки задължителен преглед артистично обяснявал, че майка му е зъболекар и тя ще му ремонтира зъбите, щом се наложи. За никого от съучениците не било тайна, че той изпитвал ужас от машинката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар