Джулиана Гани не ще короната от „Мис Силикон“ на десетилетието!

Гласувайте за статията

Джулиана Гани се бори за приза Мис Силикон, но прояви благородство!

Сладураната Джулиана Гани отново взриви мрежата. Чаровницата участва в конкурса за избор на Мис Силикон за десетилетието.

Джулиана Гани

Джулиана Гани готова да си отстъпи короната на Мис Силикон

Тунингованата красавица заяви, че ще раздели с титлата си. Но при едно условие. И то е, ако спечели първото място в конкурса Мис Силикон на десетилетието. Тя каза също, че ще подели победата с някое друго момиче от участниците, щом грабне приза.

Гласуването за избор на силиконките стартира преди ден. Цял месец и половина феновете на почитателките на пластичната хирургия ще избират коя да стане шампионка. В надпреварата участват десетина момичета.

„Аз лично нямам амбициите да го спечеля. Ако все пак това стане, бих разделила наградата с друго момиче, което заслужава. Все още не съм решила кое, тъй като критериите са много, но Габриела Попова и Гергана Райчевска са сред добрите примери“, обясни пред Нова ТВ Джулиана Гани.

Джулиана Гани ще мери сили в надпреварата Мис Силикон на десетилетието със следните красавици. Това са Виктория Петрова, Боряна Миткова, Габриела Иванова, Десислава Мутафчиева, Лили Иванова и Йоана Христова.

Победителката ще бъде обявена по време на церемонията по награждаване на Мис Силикон.

Всъщност Джулиана Гани няма и защо да драпа чак толкова за победата. Тя и без друго стана доста по-популярна от останалите претендентки покрай участието си във Вип Брадър 2017. Хонорарът й бе внушителен, а отгоре на всичко и бракът й върви по мед и масло.

„Тези неща са най-важни и са ми предостатъчни. Много по-прекрасни и ценни от която и да било награда или приз“, споделя Малката Джулка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар