Супер бърза диета: С нея гарантирано сваляме до 5 килограма за 10 дни! (виж я тук) Преглеждания: 13426

0
4/5 - (1 vote)

С тази диета можем да свалим бързо и лесно няколко натрупани килограма!

Наричат я бързата диета, както и супер ефективната. Защото с нея, само в рамките на десетина дни, без проблем можем да свалим 5 килограма. Трябва да отбележим обаче, че килограмите могат да бъдат повече или по-малко.

диета
Бърза, лесна и супер ефективна е тази диета

Всичко зависи само и единствено от това дали наистина имаме да сваляме и колко е натрупаното ни наднормено тегло. В тази диета за отслабване няма никакъв глад. Както се доказа отдавна, гладуването е вредно не само за добрата фигура, но и за здравето като цяло.

Сити, доволни и със самочувствие ще бъдем по време и след спазването на режима. Който се състои само в консумацията на пресни, запечени или на пара зеленчуци, както и веднъж дневно порция месо.

На закуска се ядат овесени ядки или ленено семе с малко кисело мляко. То не бива да бъде с висока масленост, нито да е повече от 200 грама. Толкова е позволеното му количество за целия ден. Слагаме в него една лъжица овесени ядки или ленено семе и сме готови.

За обед се предвижда една голяма свежа салата, овкусена с лимонов сок и малко зехтин. Тук идва редът на месото, което може да е пилешко, пуешко или телешко. Количеството му е 200 грама също за целия ден.

А вечерята е организирана само от зеленчуци. Те са различни, само без картофи и царевица, като можем да си ги приготвяме по много и различни начини. Позволено е да ги подправим с малко зехтин и сол, но в никакъв случай не бива да са пържени.

Както виждате, диетата е не само лесна, но и вкусна – ако не сте вегани, разбира се. А след нея с радост ще се гледате в огледалото и няма да повярвате как отново с лекота се напъхвате в отеснелите преди време дънки.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.