Потресаващо: Сузанита пуши, пие и развява среден пръст в дискотека! (виж какви ги върши 15-годишната)

Гласувайте за статията

Сузанита не спира да си търси скандалите, макар вече те да не вълнуват никого!

Щерката на Орхан Мурад – Сузанита не спира да си търси белята и скандалите. 15-годишната певица, която се превърна в сензация за една нощ с песента си „Луцифер и Буда“, явно отчаяно иска да е известна.

Сузанита

Сузанита продължава да търси скандала, макар вече славата й да отмина

Сузи Мурад не спира да провокира и да се опитва да дразни обществеността с разюзданото си поведение, облекло и жестове. Наскоро тя пусна няколко клипчета в мрежата, на които е в дискотека. Облякла се е като труженичка и се държи видимо арогантно.

Сузанита се е барнала в ултра къси панталонки и не спира да показва задника си. След което я виждаме да седи на сепарето, да пуши и да пие бяло вино, а по някое време да показва и среден пръст. И всичко това пред погледа на родителката си, която е заедно с нея в клуба.

Всъщност по-любопитното в момента не е това, което прави Сузанита, а нещо съвсем друго. Оказа се, че мечтаната от нея слава е била от ден до пладне. А снимките и клипчетата, които пуска, се гледат от все по-малко хора.

Статиите за Сузи Мурад вече отдавна нямат толкова посещения и читатели, както беше за два-три дни покрай скандала с нея в началото. Тогава самото й име гарантираше хитов брой четения. За разлика от днес, когато рейтингът й стремглаво спадна.

„Ама това момиче още ли си мисли, че вълнува някого или че дразни?! Време е да прогледне и да осъзнае, че вече никой не й обръща внимание. И дибидюс гола да се изтипоса някъде, повечето хора ще я отминат и дори няма да погледнат снимките й.

Изтърка се плочата вече, а пък тя, горката друго не може да прави. И глас няма, така че няма как да пробие с музика. Нека се порадва детето на моментите слава и да се преориентира“, коментират потребители в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар