Бомба: Краси Аврамов се върна у нас с гадже на… 75 години! (виж каква жена си доведе – още подробности)

Гласувайте за статията

Краси Аврамов се запознал с мадам Драгомира в Щатите!

Човекът-глас Краси Аврамов се завърна в родината за предстоящия празник на влюбените Свети Валентин. Той обаче не се появява сам, а под ръка с новата си изгора. Вярвате или не, става дума за шармантна дама на видима възраст около 75 години.

Краси Аврамов

Краси Аврамов се появи у нас с новото си гадже, възрастна дама около 75 години

Двамата с Красимир Аврамов са забелязвани на редица светски събития у нас като показват откровена близост. Те или се държат за ръка или са под ръка. А певецът не спира да демонстрира привързаност и уважение към дамата си.

На всички той я предстява просто като мадам Драгомира. Оказа се, че двамата са се запознали в Америка, а изисканата баба му взела акъла с интелигентността, познанията и разбира се, връзките и финансовата си независимост.

Стана ясно, че мадам Драгомира е наследница на известната руска белогвардейска фамилия Оболонски, емигрирала в САЩ по време на Гражданската война.

Тя била племенница на самия княз Иван Всеволодович Черногоров, което преди и сега й отваря много врати в живота. Към момента Драгомира е настанена в хотел в столицата, докато Аврамов се шири при приятели в Княжево.

Припомняме, че преди време певецът се славеше с еднополовата си ориентация, но доказателства за влечението му към собствения си пол, така и не се намериха.

Днес пък други го подкачат, че си търси богати и възрастни жени, които да омагьосва, а те да го глезят и обгрижват. Какви точно са намеренията му спрямо мадам Драгомира, не е ясно, но може би тепърва ще разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар