Любовницата на Стоян Алексиев го натиска да се женят

Гласувайте за статията

Любовницата на Стоян Алексиев очаква годежен пръстен от него

Любовницата на Стоян Алексиев го изнудва за сватба

Любовницата на Стоян Алексиев го натиска за сватба. Напористата Ивана Бобойчева твърдо си е поставила за цел да разведе възстаричкият си любовник и самата тя да се окичи със званието негова съпруга.

Ивана настоява Стоян, който на 15 февруари ще стане на 67 години, да празнува заедно с нея празника си, все едно двамата са истинско семейство. Тя го натискала да подаде молба за развод и най-накрая двамата да заживеят заедно.

Любовницата на Стоян АлексиевВ Народния театър, където Алексиев е от големите имена се говори, че Ивана му била спретнала изненада за 14 февруари. Навръх романтичния празник актьорът има представление в Камерната зала на Народния театър. Ивана имала вече запазено място на първия ред. Именно тогава любовницата, която е с 44 години по-млада от актьора, очаквала да получи и годежен пръстен.

Досега Алексиев е отричал връзката си с Ивана и твърди, че обича жена си. Затова е любопитно дали в сряда пред зрителите той ще обяви връзката си, или просто ще си изиграе спектакъла без излишна показност. В театъра още говорят, че Ивана е по-инициативната с настояването той да бъде при нея, а не при жена си, пише „Телеграф“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар