Роми поругали честта на благоверната на Митьо Очите

Гласувайте за статията

Антигона не иска да си спомня за инцидента с ромите

Жената на Митьо Очите – Антигона, и синът й нападнати от роми на празника на Поморие

Зловещ крими инцидент е претърпяла преди няколко години съпругата на несебърския мафиот Митьо Очите – Антигона Янус – пише „Уикенд“, като се позовава на очевидец на екшъна. През пролетта на 2012 година половинката на Димитър Желязков е била нападната и пребита от тумба роми в центъра на Поморие пред очите на невръстния си син Димитър – отбелязва изданието.

Неизвестният досега за медиите инцидент се е разиграл на празника на град Поморие на 6 май преди близо 6 години. Тогава Антигона посетила тържество на площада в морския град със сина си от Митьо Очите.

Втората съпруга на Желязков обаче се сдърпала с наперена циганка, съпруга на тамошния ромски бос Йордан Козаров-Мамала. Двете се спречкали заради децата си, тъй като синовете на ромката откраднали някаква детска играчка от сина на Митьо Очите.
„Антигона и жената на Мамала се псуваха и обиждаха като каруцарки, а накрая циганката се нахвърли с юмруци върху нея. В мелето се включиха още няколко циганки, които скубаха, блъскаха и удряха Антигона, преди охранителят й да се намеси“ – спомнят си за екшъна паметливи поморийци.

Още на следващия ден сред ромската общонст на Поморие се разнася мълвата, че Митьо Очите стяга наказателната си бригада, за да отмъсти за поруганата чест на благоверната си. Разказват, че циганите платили 50 хиляди лева като извинение за побоя над Антигона.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар