Камелия Тодорова прибрала 100 бона от Цветан Василев

Камелия Тодорова склонила за 100 бона да бъде вице
0

Камелия Тодорова склонила за 100 бона да бъде вице
Певицата Камелия Тодорова наета за кандидат-президентската кампания на Димитър Куцаров

Банковият аферист Цветан Василев е финансирал със 100 000 лева джаз певицата Камелия Тодорова, за да се яви тя на президентските избори през 2011 година като вицепрезидент на уж независимия кандидат Димитър Куцаров – разкрива „Уикенд“.

Това става ясно от разсекретени документи от следствения отдел на Софийската градска прокуратура, съдържащи показанията на финансиста Бисер Лазов – човекът, който от името на Цветан Василев е раздавал безотчетни пари на политици, социолози, журналисти и обществени дейци – отбелязва изданието.

Вице на Куцаров бе Камелия Тодорова, която е играла ролята на кандидат вицепрезидент срещу хонорар от 100 бона, платени по нареждане на Цветан Василев. Срещу сумата от 2 милиона лева, похарчена от Димитър Куцаров за 40-дневна изборна кампания, той получи едва близо 7000 гласа, или 0,2 процента от гласовете на избирателите. Даже кандидати като Алексей Петров, който тогава бе подсъдим като бос на бандата за рекет „Октопод“, събра повече гласове от Куцаров, сочи статистиката от вота.

Остава загадка по каква точно причина Цветан Василев е решил да налее 2 милиона лева в кампанията на Куцаров и Камелия Тодорова. Тази кандидат-президентска двойка е струвала много повече на Василев от Меглена Кунева. Тя е усвоила „едва“ 1 милион лева от собственика на КТБ – разкрива изданието.[kkstarratings]

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.