Синоптичката Натали Трифонова ужасена: Маниак я преследва навсякъде, тормозът е страшен! (още подробности)

Натали Трифонова се е видяла в чудо с ненормалния си фен, който я преследва като обезумял
0

Натали Трифонова не знае какво да направи, за да се отърве от натрапника!

Красивата синоптичка на Би Ти Ви Натали Трифонова е ужасена и трепери от страх. В това състояние е от няколко месеца, а причината е луд маниак, който я преследва. Въпросният ненормалник започнал първо да й се обяснява в любов в мрежата.

Натали Трифонова
Натали Трифонова се е видяла в чудо с ненормалния фен, който я преследва като обезумял

След като видял, че Натали не му отвръща, той започнал още по-настоятелна атака. Как е успял и откъде го е намерил, но истината е, че открил телефонния й номер.

Всички сигурно се досещат какво е последвало след това. Почти денонощни обаждания, текстови съобщения и обяснения в любов. Които обаче се редували и със заплахи. От начало по-леки и безобидни, но впоследствие станали наистина шокиращи.

„Натали успя да му блокира номера, но онзи отново я погна в мрежата. Няма спирка този човек, направо е за затвора или за лудницата. Пази Боже от такива ненормалници с мания по някого. Гледали сме доста филми и отлично знаем до къде могат да стигнат. Затова и тя е потресена, ще съобщи за него в полицията“, разкриха близки до обкръжението на Трифонова източници.

Други пък се чудят какво е чакала досега, че не е взела мерки по-рано. Припомняме, че аналогичен бе случаят на бившата певица на Дийпзоун Нелина Георгиева, която години наред търпеше тормоза на свой вманиачен и доста по-възрастен почитател от Стара Загора.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.